Te milyen OKJ-s képzésnek látod értelmét?

Magasak a felvételi ponthatárok 2012 -ben? Milyen szakmát válasszak? Az emberek többsége nehezen dönt.

Amikor szakmát választunk mit érdemes mérlegelni? Mi legyen a prioritás? Olyan képzésre menjek, melyet ha elvégzek, jók a kereseti lehetőségek? Vagy inkább olyan képzést érdemes választani-különösen a mai munkanélküliségtől sújtott világban- amit ha elvégzek, viszonylag könnyen el fogok tudni helyezkedni (még ha a várható fizetés kevés is)? Esetleg menjek a többség után, és tanuljak valamilyen divatszakmát? Vagy csak az elhivatottság számít? Ti mit gondoltok
milyen OKJ-s képzést érdemes választani?

Egyáltalán érdemes-e OKJ-s tanfolyamot végezni?

Ezen az oldalon ezekre a kérdésekre keressük a választ.

Ha a felvételi ponthatárokat 2012 -ben nem sikerül elérned, vagy a drasztikus létszámcsökkentés miatt nem szeretnél a felsőoktatásban továbbtanulni, akkor érdemes elgondolkodni egy államilag támogatott OKJ-s képzésen!

Ha ide kattintasz: META SZAKKÖZÉPISKOLA, több mint 20 OKJ képzés közül választhatsz!


A konkrét tanfolyamokkal kapcsolatos megjegyzéseket az adott tanfolyamhoz is írhatjátok, az általánosabb (szakmaválasztás, iskolák stb.) pedig ide-KATT!



META SZAKKÖZÉPISKOLA, ÁLLAMILAG TÁMOGATOTT OKJ-S KÉPZÉSEK


2011. május 16., hétfő

MARKETING ÉS REKLÁMÜGYINTÉZŐ

A marketing és reklámügyintéző szakképesítés OKJ azonosítója:
52 342 01 0000 00 00

A szakképesítéssel betölthető munkakörök:
Marketing és reklámügyintéző, kiállítási és kereskedelmi propaganda ügyintéző, ügyfél-tájékoztató.

A marketing- és reklámügyintéző képzés vizsgái:
■0061-06 Ügyviteli, irodatechnikai, kommunikációs ismeretek
■0062-06 Marketing és PR alapismeretek
■0063-06 Ügyintézői feladatok a sajtókapcsolat, a rendezvényszervezés, a vállalati arculat-kialakítás és a reklámkampány-szervezés területén
■0066-06 A marketing és reklám-tevékenység szervezése

Marketig és reklámügyintéző tanfolyamok:
Ruander marketig és reklámügyintéző tanfolyama

Számalk marketig és reklámügyintéző tanfolyama

Államilag támogatott tandíjmentes képzés:
Meta Szakközépiskola marketig és reklámügyintéző tanfolyama

Marketing és reklámügyintéző képzés tantárgyai:
Üzleti adminisztráció, Alkalmazott számítástechnika, Viselkedéskultúra és üzleti kommunikáció, Szakmai kommunikáció idegen nyelven, Marketing- és PR- alapismeretek Sajtókapcsolatok, Rendezvényszervezés, Vállalati promóció eszközei Marketing-környezeti elemzés Marketing-kommunikáció alapelemei Marketing-kommunikáció a gyakorlatban Marketing-kommunikációs eszközök (POS) Marketing-kommunikációs eszközök (Promóció) Marketing-kommunikációs eszközök (kereskedői program) Marketing-kommunikációs eszközök (DM akciók)

A marketing- és reklámügyintéző feladatai:
Részt vesz a marketingmunkában, a stratégia kidolgozásában. Közreműködik az egységes vállalati és márkaarculat kialakításában, megőrzésében. Reklamációs eseteket kezel. Közreműködik rendezvények - kongresszusok, konferenciák, árubemutatók, kvízjátékok, vetélkedők, sportesemények, kirándulások, túrák, bálok, partyk, kiállítások, bemutatók, dedikálások, jótékonysági események, road-show-k, üzemlátogatások, jubileumi ünnepségek stb. – megszervezésében. Irodai, ügyviteli adminisztrációs feladatokat végez. Segíti a marketing-, pr-, reklámmenedzser munkáját. Irodatechnikai és multimédiás eszközöket kezel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése